Maak je eigen kruidenthee

In de prachtige kruidentuin omgeven door slangenmuren zijn veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Wandel op 9 juli van 19:00 tot 21:00 met herborist Corina Busman door de tuin en leer hoe jij zelf kruiden uit de natuur kunt gebruiken voor het maken van heerlijke thee.

Buitenplaats Beeckestijn is een uniek gebied waarin verschillende tuinstijlen elkaar afwisselen. In de prachtige kruidentuin omgeven door slangenmuren zijn veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Herborist Corina Busman neemt je mee door de tuin en leert je hoe jij zelf kruiden uit de natuur kunt gebruiken voor het maken van heerlijke thee.

Ruiken en proeven

Tijdens de inspirerende workshop leer je welke kruiden goed te gebruiken zijn voor thee en hoe je de krachten van de plant kunt gebruiken voor een natuurlijke leefstijl. Corina geeft je praktische tips om je weerstand te verhogen en je gezondheid te verbeteren.

In de workshop ga je ook zelf aan de slag met het plukken van theekruiden en kun je proeven van verschillende soorten verse kruidenthee uit de tuin van Beeckestijn.

Gezond en bewust

Ruik, voel, proef en beleef de natuur op een nieuwe, verrassende manier! Na afloop van de workshop kun je met de opgedane kennis in je eigen omgeving aan de slag voor een gezonde en bewuste levensstijl.

Om je aan te melden klik hier

Nu en komende activiteiten

Berichten

Beeckestijn is weer helemaal open na storm Poly

Beeckestijn is weer helemaal open na storm Poly

Sinds dinsdagmiddag 18 juli is Beeckestijn weer helemaal open voor bezoekers!De storm van 5 juli richtte een ravage aan op Buitenplaats Beeckestijn. Het gebied moest voor de veiligheid afgesloten worden voor bezoekers. Dat dat voor veel mensen moeilijk was, zagen de...

Lees meer
Beeckestijn zwaar getroffen door storm Poly

Beeckestijn zwaar getroffen door storm Poly

Storm Poly heeft enorm veel schade aangericht op Buitenplaats Beeckestijn. Natuurmonumenten werkt keihard aan het herstel. Het herstel van de stormschade brengt veel extra kosten met zich mee. Help je ons met een eenmalige bijdrage?Onze boswachters doen er alles aan...

Lees meer
Contouren eikencirkel op Beeckestijn geaccentueerd

Contouren eikencirkel op Beeckestijn geaccentueerd

Wie regelmatig aan de achterzijde van Beeckestijn wandelt, zal wellicht gezien hebben dat er twee hekken geplaatst zijn bij de eikencirkel. Eikencirkel en hakhoutbosje In het achterste gedeelte van Buitenplaats Beeckestijn was in de 18e eeuw een eikencirkel met een...

Lees meer
Lentespeurtocht op Buitenplaats Beeckestijn

Lentespeurtocht op Buitenplaats Beeckestijn

Velsen – Om te vieren dat de voorjaarsvakantie aangebroken is, zetten de boswachters van Natuurmonumenten op woensdag 3 mei een leuke speurtocht uit op Buitenplaats Beeckestijn. Ook zijn de boswachters aanwezig om je van alles te vertellen over het gebied.Speurtocht...

Lees meer

Eerdere activiteiten