Sorry, u moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken. - Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boekhouder gezocht voor het museum

31 maart 2014 - Wil Allon gaat stoppen met haar werk als boekhouder bij Stichting Beeckestijn. Per 1 mei is er een vacature voor een vrijwilliger. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met Nathalie Faber, telefoon 0255-522 877 of stuur een berichtje via de website http://www.buitenplaatsbeeckestijn.nl/contact/secretariaat.

 

Workshop "Kunststoel Maken"

10 maart 2014 - Kunstenaar Lottie Buit geeft een verrassende workshop “Kunststoel Maken” op zondag 6 april. Neem je oude houten stoel mee en maak  Lees meer »

Stoelenparade op Buitenplaats Beeckestijn

28 februari 2014 - Op 9 maart opent de tentoonstelling “Stoelenparade op Buitenplaats Beeckestijn”. In oude paleizen, kastelen en landhuizen staan altijd vele stoelen aan de kant van de muur. Zo ook in Beeckestijn. De prachtige  Lees meer »

Tuinvrijwilligers gezocht!

5 januari 2014 - Om de week werkt er een groepje vrijwilligers met handgereedschap in de siertuinen en het park van Beeckestijn. Het werk concentreert zich op het bijhouden van de kruidentuin en baroktuin, o.a. snoeien  Lees meer »

Een gezond en voorspoedig 2014!

Het bestuur van de Vrienden van Beeckestijn wenst u een gezond en voorspoedig Nieuwjaar! Ook dit jaar zullen wij ons samen met donateurs en vrijwilligers inzetten voor publieke toegankelijkheid, duurzaam beheer en verantwoord gebruik van het huis en de tuinen.