Sorry, u moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken. - Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kruidentuin, firma De Bie en de Vrijwilligers

3 december 2014 - De tuinvrijwilligers op de Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid zijn druk in de weer om de bestrating in de kruidentuin op te hogen in verband met de herinvulling van de perken.


Zand van De Bie
Dit vergt veel inspanningen maar zij zijn vastbesloten dit karwei, voor de winter echt invalt, te klaren. Het bleek dat zij niet genoeg zand beschikbaar hadden en op korte termijn leek een zeer snelle levering niet mogelijk. Het is dan ook met grote dank dat de vrijwilligers hier weer mee aan de slag kunnen omdat de firma De Bie Wegenbouw uit Velserbroek zo genereus is geweest het benodigde zand ter beschikking te stellen en razendsnel te leveren. Dinsdag 2 december heeft de firma De Bie Wegenbouw het zand op de buitenplaats afgeleverd en konden de vrijwilligers direct hun werkzaamheden voortzetten. Frappant detail is dat de medewerker van de firma De Bie Wegenbouw die als contactpersoon optreedt, jaren geleden zelf de bestrating heeft aangelegd. Zowel de stichting Beeckestijn als Vereniging Natuurmonumenten, maar vooral de tuinvrijwilligers, zijn de firma De Bie zeer erkentelijk. (Weekblad Huis aan Huis, 3 december 2014)

En de bezoeker is de vrijwilligers zeer erkentelijk! Want zonder hen, geen mooi verzorgd Park. Dus mocht u nog tijd hebben, kom hen versterken. Mail of bel
Mike van Leeuwen, Boswachter van Natuurmonumenten: m.vanleeuwen@natuurmonumenten.nl of bel: 06 54 295 345