Brasserie Beeckestijn

De rol van Brasserie Beeckestijn in Buitenplaats Beeckestijn

De huidige uitbaters van het noordelijk koetshuis zijn er in geslaagd om van deze locatie een gastvrije brasserie te maken. Het is de plek om na een wandeling in de tuinen neer te strijken voor een kopje koffie of thee of een heerlijke lunch. Ook kunt u er terecht na een bezoek aan het museum. Deze brasserie geeft aan deze gastvrijheid een hedendaagse invulling en daarbij staat het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel. Iedereen, ook de kinderen en eventuele viervoeters, gaat na een bezoek aan Brasserie Beeckestijn met een goed gevoel naar buiten.

Openingstijden en reservering

In verband met de huidige maatregelen is de Brasserie binnen en het terras gesloten. Wel dagelijks geopend tussen 10:00 – 17:00 uur voor TO GO.

De Brasserie heeft een internationale keuken. Ook kunt u als groep of gezelschap reserveren voor een diner, bruiloft of condoleance.Reserveringen 0255 – 760 002. De brasserie is dagelijks geopend van 08:30 tot 18:00 uur en op maandag gesloten. Daarnaast is het Zuidelijk Koetshuis te huur. Deze locatie is zeer geschikt voor grotere groepen of gezelschappen voor diner, receptie, feest, bruiloft of condoleance.

Er is parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein van Beeckestijn.

Neem contact op voor meer informatie….

De eigenaars stellen zich aan u voor

Graag stellen Michel Nijsten en Susanne Ammerlaan zich aan u voor. En zij laten u kennis maken met een plek waar u in alle rust of juist met elkaar geniet van een heerlijk kopje koffie met een lekker taartje na een wandeling. Waar u met familie op zondag gaat lunchen of met een groep vrienden geniet van een prachtig exclusief diner. En dat voor een betaalbare prijs, in een monumentaal pand, omgeven door prachtige natuur.

Lees meer….

Activiteiten op culinair gebied

Met regelmaat vinden er op Beeckestijn interessante activiteiten plaats op culinair gebied. Blijf op de hoogte van geplande arrangementen en kijk eens terug op activiteiten die eerder plaatsvonden.

Lees meer….

Berichten Brasserie Beeckestijn