Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

april 2021

Het is nu heerlijk wandelen in Beeckestijn

1 april om 08:00 - 28 oktober om 17:00
De tuinen, Rijksweg 134
Velsen-Zuid, 1981 LD
+ Google Maps

Buitenplaats Beeckestijn is een prachtig wandelgebied juist in coronatijd.Of het nu gaat om het genieten van de natuur of om het ontdekken van zes verschillende stijlvormen in tuinarchitectuur, het cultureel erfgoed Beeckestijn is een unieke ervaring voor de wandelaar. Honden onder begeleiding zijn ook welkom op de buitenplaats, behalve in enkele kwetsbare tuinen. Er is een gedeelte waar de honden los mogen lopen en een deel waar ze moeten worden aangelijnd.

Meer weten »

november 2021

Landelijke Natuurwerkdag

6 november om 10:00 - 15:00

Doe mee tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op Beeckestijn Lekker gezellig buiten aan het werk tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen op zaterdag 6 november. Help jij ons om buitenplaats Beeckestijn nóg mooier te maken?Beeckestijn is een historische buitenplaats aan de binnenduinrand van Velsen-Zuid. Tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op zaterdag 6 november gaan we aan de slag om de buitenplaats nóg mooier te maken! En jij kunt ons daar een dag als vrijwilliger bij helpen. Graag zelfs, want vele handen maken licht…

Meer weten »

Rondleiding in huis en tuinen

7 november om 11:00 - 12:30
Buitenplaats Beeckestijn, Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid,
+ Google Maps

Rondleiding in huis en tuinenZondag 7 november a.s. is het weer mogelijk een boeiende rondleiding mee te maken onder leiding van een deskundige gids door  ‘huis en tuinen’ van de Buitenplaats Beeckestijn. Deelname bedraagt € 9,- p.p. (ledenprijs € 5,-) De rondleiding start om 11:00 uur aan de voorzijde van het huis.

Meer weten »

Castle Christmas Fair 2021

18 november om 11:00 - 21 november om 18:00

We verwelkomen u graag op buitenplaats Beeckestijn De historische Buitenplaats Beeckestijn wordt wederom het toneel van dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland. Een sfeervolle kerstbeleving met een exclusief programma en een scala aan kerst- en lifestyle producten: dé gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar.De Castle Christmas Fair vindt plaats op: Donderdag 18 tot en met zondag 21 november 2021 Wanneer u in het bezit bent van een aangekochte ticket voor editie 2020…

Meer weten »

december 2021

Rondleiding in huis en tuinen

5 december om 11:00 - 12:30
Buitenplaats Beeckestijn, Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid,
+ Google Maps
€9

Rondleiding in huis en tuinenZondag 5 december a.s. is het weer mogelijk een boeiende rondleiding mee te maken onder leiding van een deskundige gids door  ‘huis en tuinen’ van de Buitenplaats Beeckestijn. Deelname bedraagt € 9,- p.p. (ledenprijs € 5,-) De rondleiding start om 11:00 uur aan de voorzijde van het huis.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen