Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrienden- en vrijwilligersmiddag

9 december 2018 om 15:00 - 20:00

Gratis

De Vrienden- en vrijwilligersmiddag wordt georganiseerd voor de donerende Vrienden en de tuin- en museumvrijwilligers. Hiermee willen Huis Beeckestijn, de Vrienden van Beeckestijn, Vereniging Natuurmonumenten en Vereniging Hendrick de Keyser gezamenlijk de vrijwilligers bedanken voor hun inzet en de Vrienden voor hun financiële steun. Zo’n bijeenkomst is een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten en bij te praten over de meest recente ontwikkelingen.

Vrienden en vrijwilligers kunnen deelnemen aan deze middag, die van 15:00 uur tot ca. 18:00 uur duurt. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding bij de secretaris van de Vrienden vóór 8 november a.s.

Vanaf 18:30 uur heeft Brasserie Beeckestijn speciaal voor de deelnemers van deze middag een drie gangen menu samengesteld tegen een ‘Beeckestijn vriendenprijs’. U kunt daarvan gebruik maken, echter alleen bij voorintekening. De kosten bedragen € 30,00 p.p., exclusief drank. Wij vragen de deelnemers die avond zelf met het restaurant af te rekenen. We zijn de Brasserie zeer dankbaar dat ze dit diner ons willen aanbieden tegen slechts € 30,00, terwijl het normaal € 37,50 zou moet kosten.

meer info

 

 

Gegevens

Datum:
9 december 2018
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Huis Beeckestijn, Vrienden van Beeckestijn, Natuurmonumenten, Hendrick de Keyser