Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek Velsen: het dorp en de buitenplaatsen

11 september 2021 om 10:00 - 12 september 2021 om 16:00

Ontdek Buitenplaats Beeckestijn

Op zondag 12 september organiseert Citymarketing Velsen|.IJmuiden een nieuw evenement dat de parels van Gemeente Velsen met elkaar verbindt: Ontdek Velsen.

Culturele instellingen, waaronder Buitenplaats Beeckestijn, maatschappelijke organisaties en bedrijven laten zien wat men in tijden van corona (grotendeels) heeft moeten missen. Bewoners en bezoekers kunnen op de fiets of lopend een rondje langs de parels van Velsen maken. Deelname aan alle activiteiten is gratis! Ontdek Velsen vormt tevens de start van het culturele seizoen en valt samen met de Open Monumentendag 2021.

Bezoek Museumhuis Beeckestijn

Het huis is op 11 en 12 september geopend van 11:00 tot 16:00 uur en is vrij toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk. Er zijn maximaal 8 bezoekers tegelijkertijd toegestaan, het kan dus even duren tot u kan worden binnengelaten.

Rondleiding dorp Velsen en de buitenplaatsen

Op 12 september wordt een viertal rondleidingen georganiseerd in het dorp Velsen en de buitenplaatsen Velserbeek en Beeckestijn. Deze rondleidingen zijn 7 km lang en duren ongeveer 2,5 uur.
’s-Morgens om 10 start een rondleiding in Velserbeek en één bij het Zuidelijk Koetshuis van Beeckestijn.

’s-Middags om 14 uur start van beide locaties nog een rondleiding. Per rondleiding is het aantal deelnemers maximaal 20. In verband met mogelijke drukte is het raadzaam de auto thuis te laten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
11 september 2021 om 10:00
Einde:
12 september 2021 om 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Citymarketing .IJmuiden
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Buitenplaats Beeckestijn
Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid,
+ Google Maps