Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke Natuurwerkdag

6 november 2021 om 10:00 - 15:00

Doe mee tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op Beeckestijn

Lekker gezellig buiten aan het werk tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen op zaterdag 6 november. Help jij ons om buitenplaats Beeckestijn nóg mooier te maken?

Beeckestijn is een historische buitenplaats aan de binnenduinrand van Velsen-Zuid. Tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op zaterdag 6 november gaan we aan de slag om de buitenplaats nóg mooier te maken! En jij kunt ons daar een dag als vrijwilliger bij helpen. Graag zelfs, want vele handen maken licht werk!

Wat gaan we doen?

Aan de achterzijde van Beeckestijn gaan we boompjes en struiken verwijderen. Het is goed om de natuur zijn gang te laten gaan, maar soms groeit het dicht en hebben dieren hier last van. Reptielen, zoals de hazelworm, zandhagedis en de adder warmen zich graag op in de zon. Ook krijgen andere planten of bloemen niet de kans om te groeien. Dit terwijl deze planten soms juist beter zijn voor de biodiversiteit. Hier gaan we op deze locatie wat aan doen.

Op de centrale as, ter hoogte van het Engelse veld gaan we boompjes uitsteken, zodat je vanaf het hoofdhuis weer beter helemaal tot aan de andere kant van Beeckestijn kunt doorkijken.

Voor koffie, thee en gereedschap en voldoende begeleiding zorgen wij.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Natuurmonumenten
Telefoon
075-6472040
Bekijk de site van Organisator