Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers

22 maart 2019 om 14:30

Vanaf 1 maart is Huis Beeckestijn weer geopend voor publiek. In de komende maanden zal het verder worden ingericht. Het wordt dus alleen maar mooier! De eigenaar van het huis, Vereniging Hendrick de Keyser, is op zoek naar vrijwilligers die, samen met de bezoekers, het huis tot leven brengen.

In dit Museumhuis worden de bezoekers uitgenodigd om zich thuis te voelen. Je mag plaatsnemen op de bank en in de laatjes van de kasten kijken. Hier vind je dus geen bordjes meer met ‘niet aanraken’ of strenge suppoosten. Wél vind je er een gezellige groep vrijwilligers die in het Museumhuis bezig zijn. Beeckestijn wordt geopend als onderdeel van het project Museumhuizen. Esly van Dam, hoofdcoördinator vrijwilligers, vertelt: ‘In al onze Museumhuizen staat  gastvrijheid hoog in het vaandel. Vrijwilligers ontvangen bezoekers net zoals je dat thuis zou doen: hartelijk en persoonlijk. De vrijwilligers leiden niet rond, maar gaan vooral in gesprek met de bezoekers.

Om vrijwilliger te worden in Beeckestijn heb je geen specifieke voorkennis of ervaring nodig, maar wel goede sociale en communicatieve vaardigheden. Men vraagt een inzet van tenminste twee dagdelen per maand. Vereniging Hendrick de Keyser biedt haar vrijwilligers professionele begeleiding, een persoonlijke pas voor gratis toegang tot alle Museumhuizen en een reiskostenvergoeding.

Iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk in Huis Beeckestijn, kan zich aanmelden voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst die Vereniging Hendrck de Keyser op 22 maart om 14:30 uur organiseert op Beeckestijn. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij per mail aan Esly van Dam of telefonisch 020-5210630.

Gegevens

Datum:
22 maart 2019
Tijd:
14:30
Evenement Categorieën:
, ,