Warm welkom op Beeckestijn: 8 januari nieuwjaarstoost met warme chocomel

3 januari 2017 - Op zondag 8 januari is er een Warm Welkom op het Engelse Veld. Van 11.00 tot 15.00 uur staan de boswachters van Natuurmonumenten klaar met warme chocolademelk om samen met de bezoekers van Beeckestijn het nieuwe jaar in te luiden.

 Lees meer »

Nieuwe regels voor honden uitlaten op Beeckestijn

29 november 2016 - Vanaf 1 januari 2017 gelden op Beeckestijn nieuwe regels voor het uitlaten van honden. De buitenplaats wordt opgedeeld in een losloopgebied en een aanlijngebied voor honden. In beide zones geldt een opruimplicht voor hondenpoep. Enkele kwetsbare tuingedeelten blijven verboden voor honden. Lees hier de nieuwe regels.

De Triomf van Beeckestijn

27 november 2016 - De Triomf van Beeckestijn. Ooit heeft er aan het einde van de tuin van Beeckestijn een Colonnade gestaan, waarvan tijdens een bezoek van Prins Willem V in 1768 nog melding is gemaakt. Tijdens regelmatig overleg in 2014 tussen Natuurmonumenten en de Vrienden van Beeckestijn  Lees meer »

Wat vindt u van Beeckestijn?

20 augustus 2016 - Persbericht
In de maanden september en oktober vindt er een bezoekerstevredenheidsonderzoek plaats op Beeckestijn. Natuurmonumenten wil graag weten wat er aantrekkelijk en interessant is voor de bezoekers van de buitenplaats, maar ook wat er beter kan.
Vind je dat er meer bankjes moeten komen?  Lees meer »

Werk in uitvoering op Beeckestijn

28 juli 2016 - Persbericht
In het kader van het herstelplan Beeckestijn gaat de aankomende tijd het Centraal Plateau in het park aangepakt worden. Het plateau is het schakelpunt tussen de twee werelden in het park. Het markeert de overgang van de formele Franse stijl naar de meer ‘losse’ Engelse landschapsstijl. En een opknapbeurt is hard nodig.  Lees meer »